Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Παρένθεση

Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πόσο καιρό έχω να γράψω σ αυτό το blog. Μόλις σήμερα διάβασα τα σχόλιά σας στο προηγούμενο. Με ρούφηξαν οι διακοπές -αλλά και η δουλειά, πριν και μετά τις διακοπές. Έχω ένα σημείωμα έτοιμο, που γράφτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Θα το κρεμάσω σήμερα ή αύριο, αφού πρώτα απαντήσω στα σχόλιά σας.

Συμβουλή: Αφήστε κάτω το Facebook. Δεν προσφέρει μία και διαλύει την αίσθηση της παρέας και της συντροφικότητας που δίνουν τα Blog. Και χρειάζεται περισσότερο χρόνο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγα πράγματα έχω διαβάσει - βασικά το είχα δει το blog πριν κάποιο καιρό και μετά το ξέχασα, ίσως σκέφτηκα "άλλη μία ιστορία της διπλανής πόρτας... ό,τι και να πεις, ό,τι και να προτείνεις δεν το ζεις".

Τώρα το ξαναδιαβάζω. Μαζί με τα σχόλια.

Δεν ξέρω τί ακριβώς έχετε δοκιμάσει και γιατί ακριβώς απέτυχε.
Αλλά τέτοιες καταστάσεις θέλουν βοήθεια από ειδικούς, δε γίνεται να τις παλεύουν δύο άνθρωποι μόνοι τους για τόσο καιρό.
Θέλει όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι -όσοι νοιάζονται και μπορούν τέλοσπαντων- να βοηθήσουν, να στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά - όσο γίνεται.
Θέλει να πάρετε και μερικές γενναίες αποφάσεις, δεν μπορεί κάποια στιγμή κοινής φυσικής/συναισθηματικής νηφαλιότητας θα βρεθεί - αρκετή για να γίνει συζήτηση.

Κρίμα είναι. Καλό κουράγιο και μακάρι να γίνουν όλα καλύτερα.